Tri osobe poginule u tri odvojene saobraćajne nesreće u BiH

Vijesti 11. okt 202009:40 > 09:51
N1

Tri osobe poginule su sinoć u tri odvojene saobraćajne nesreće u Bosni i Hercegovini.

Sinoć oko 20:40 sati na Mostarskom raskršću dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je život izgubio pješak inicijala E. S. rođen 1953. godine. Njega je udario automobil “Ford Fiesta” kojim je upravljala osoba inicijala P. N. iz Ključa.

Nakon završenog uviđaja tijelo poginulog E. S. prevezeno je u proskturu Bare gdje će biti obavljena obdukacija. Automobil koji je učestvovao u nesreći prevezen je u krug depoa u Butmiru zbog vještačenja.

Vozač autombila je uhapšen i predat u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo, nakon što se prethodno nije zauastavio na mjestu saobraćajne nezgode.

Dvadesetjednogodišnji mladić čiji su inicijali A. Ć. poginuo je u saobraćajnoj neseći Špionici kod Srebrenika, rečeno je Srni u Ministarstvu unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

VEZANE VIJESTI

Saobraćajna nesreća se dogodila kada je automobil Fiat Punto, kojim je upravljao A. Ć. iz Srebrenika, sletio s ceste.

Treća saobraćajna nesreća u kojoj je poginula trinaestogodišnja djevojčica desila se u Prnjavoru kod gradske tržnice kada ju je udario automobil, a vozač i njegov suvozač su povrijeđeni.

#related-news_0

Djevojčica iz Babanovaca preminula je na mjestu događaja od zadobijenih povreda, a vozač automobila Golf, koji je udario dijete, teško je povrijeđen.

Dvadesetpetogodišnji vozač čiji su inicijali N. M. iz Mravice i njegov suvozač S. S. /39/ iz Babanovaca, koji je lakše povrijeđen, prevezeni su Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci.

Saobraćajna nesreća dogodila se sinoć oko 21.30 sati na raskrsnici ulica Novaka Pivaševića i Laze Lazarevića u Prnjavoru.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad