Konaković za N1: U kojim sarajevskim opštinama će četvorka pobijediti

Vijesti 14. okt 202020:56 > 21:07
N1

Sve općine ćemo uzeti u Kantonu Sarajevu. Četvorka je vojska, zbir naših glasova govori da bi naši glasači morali glasati za SDA da bi oni ostali na vlasti. To je nemoguće, poručio je večeras Elmedin Konaković gostujući u emisiji Pressing N1 televizije.

VEZANE VIJESTI

Dodao je da su sarajevske opštine godinama bile utvrde Stranke demokratske akcije.

‘Dugi niz godina su bile utvrde SDA, procesi u SDA govore o strašnom padu ove stranke koja potpuno gubi kredibilitet” ocijenio je on.

”Semir Efendić je kalkulant koji je loše odigrao utakmicu. Objavio snimak, ostao u SDA. Mislim da je preloše odgirao. Adnan Delić ima sve simpatije građana Novog Grada. Čampara je jedini ostao dosljedan”, dodao je gost Pressinga poručivši da je protivnik sistema ”kojim trenutno upravljaju Bakir i Sebija Izetbegović”.

”Mi smo protivnici cijelog sistema kojim trenutno upravljaju gospodin Izetbegović i gospođa Izetbegović, apsolutni vladari cjelokupnog sistema. Napustio sam stranku ukazujuću na sve ono što Asim Sarajlić potvrdio na snimku od devet minuta”, rekao je.

Potom je komentarisao procese u SDA i Kliničkom centru te uticaj Sebije Izetbegović na politička dešavanja, posebno u Kantonu Sarajevo. Uskoro video kompletne emisije.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad