Eric Nelson, Damir Nikšić, Avdo Avdić i Damir Arnaut u Danu uživo

Vijesti 15. okt 202011:25 > 11:28
N1

Ne propustite ni današnje izdanje Dana uživo od 16 sati.

 Uoči zvaničnog početka predizborne kampanje u BiH, o izborima, izbornim krađama, prevarama, manipulacijama, značaju izlaska na Izbore za Dan uživo ekskluzivno govori ambasador SAD-a u BiH Eric Nelson.

Kako nastaju krađe identiteta? Ko je odgovoran da ih sankcionira? Zašto se Tužilaštvo BiH ograđuje pitamo urednika Istrage.ba Avdu Avdića.

O jučerašnjoj sjednici Zastupničkog doma PSBiH, saslušanju glavne državne tužiteljice Gordane Tadić pred privremenom komiisijom za rad pravosuđa, predstojećim izborima i odnosima u zemlji i regionu razgovaramo sa zastupnikom Naše stranke i predsjedavajućim komisije Damirom Arnautom.

Pljušte optužbe na relaciji Damir Nikšić nezavisni zastupnik – Zvonko Marić SBB-ov zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo. O padu vlade, 18 ruku, dešavanjima u kantonu za našu emisiju govori Damir Nikšić.

Prije tri godine otišla je iz BiH u Saudijsku Arabiju kako bi radila kao stjuardesa za kompaniju SAUDIA. Usljed koronavirusa koji je u potpunosti promijenio i privatni i poslovni život donijela je odluku da da otkaz i da se vrati u svoju zemlju. Svoju priču za našu emisiju priča mlada Ključanka Amina Dučanović.

I danas pratimo epidemiološku situaciju, izvještavamo o novim mjerama u Kantonu Sarajevo, slici oboljelih u zemlji, regiji i svijetu.

Dobar dan će vam poželjeti Emela Burdžović Slipičević.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad