Stiže nam promjena vremena

Vijesti 15. okt 202020:08 > 20:12
N1

Sutra se u našoj zemlji očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Nešto manje oblačnosti uglavnom u sjeveroistočnim dijelovima, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda uz napomenu da promjena vremena stiže u nedjelju.

VEZANE VIJESTI

Naime, za drugi dio drugog dana vikenda prognozira se razvedravanje da bi u ponedjeljak u Bosni i Hercegovini bilo najavljeno sunčano vrijeme.

Subota: u Bosni pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini umjereno oblačno. Tokom dana i u večernjim satima ponegdje u Hercegovini, centralnim i istočnim područjima Bosne može pasti i malo kiše. Jutarnja temperatura od 4 do 10, na jugu do 13, a najviša dnevna od 8 do 13, na jugu do 17 stupnjeva.

Nedjelja: u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Ponegdje u jugoistočnim područjima može pasti i malo kiše. Razvedravanje u večernjim satima. U Hercegovini malo do umjereno oblačno. Jutarnja temperatura od 1 do 7, na jugu do 10, a najviša dnevna od 8 do 13, na jugu do 16 stupnjeva.

Ponedjeljak: malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Jutarnja temperatura od 1 do 7, na jugu do 10, a najviša dnevna od 9 do 14, na jugu do 17 stupnjeva.

Detaljnu vremensku prognozu do kraja oktobra pročitajte na OVOM linku.

Program N1 televizije mžete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad