Lazar Prodanović, Nenad Čanak, Željko Ler i Božo Vrećo u Danu uživo

Vijesti 19. okt 202009:32 > 09:34
N1

"Dan uživo" i danas od 16 sati prati aktualne teme i događaje, donosimo najnovije vijesti, servisne, biznis i sportske informacije. U našem studiju govorimo o onome o čemu drugi ne žele ili ne smiju govoriti, o onome što Vas zanima i što je u Vašem interesu.

– On je još odavno govorio da SNSD ne smije dozvoliti da se DNS ponaša na svoj način i mimo kolalicijskih dogovora, da “šutaju pare”, imenuju nekvalificirane ljude, a što kaže danas nakon što je službeno “pukla” najdugovječnija kolacija. Tema je to o kojoj će danas govoriti izaslanik SNSD-a Lazar Prodanović.

– Još uvijek se čeka na imenovanje nove Vlade Srbije, je li Ana Brnabić podobna ili sposobna, kako gleda na sastanak Vučić-Dodik-Čović, (ne)djelovanje oporbe u Srbiji pitamo Nenada Čanka, predsjednika Lige socijaldemokrata. Danas je naš gost.

– Izuzetno povećan broj novozaraženih, novooboljelih osoba od korona virusa, ne samo u BiH, nego u regiji, a tek u svijetu je evidentan i prema riječima uglednog epidemiologa dr. Željka Lera, možemo ga očekivati i u narednih 10 dana. Danas je doktor Ler s nama te analizira aktualnu epidemiološku situaciju.

– Europa jača mjere u borbi protiv koronavirusa, mi danas provjeravamo kakvo je stanje u Francuksoj, gdje je uveden policijski sat, te Velikoj Britaniji, gdje je zabilježeno blizu 17.000 novozaraženih. Iz Pariza s nama stručnjak u oblasti komunikacije i Odnosa s javnostima Damir Šehanović, a iz Londona profesor međunarodnih odnosa Neven Anđelić.

– Naš glazbeni gost danas je kako kaže struka, ali i publika umjetnički revolucionar Balkana.On je Božo Vrećo i predstavlja nam novi spot i pjesmu, nazvanu “Saba”, koju je napisao ljubavi prema svim ženama. Slušamo je u “Danu uživo”.

Zvonko Komšić s Vama je do 18 sati i 30 minuta.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad