Fahrudin Radončić, dr. Sajma Krkić-Dautović i Reuf Bajrović u Danu uživo

Vijesti 26. okt 202009:29 > 09:32
N1

U današnjem Danu uživo aktuelne teme, gosti, izvještaji reporterki i reportera iz zemlje, regije i svijeta. Od 16 do 18 sati i 30 minuta gledajte:

O rastućim brojkama novozaraženih koronavirusom, odluci vlade KS o raspodjeli oboljelih od Covida 19, uslovima na Klinici za infektivne bolesti KCUS-a govori nekadašnja šefica ovog odjela prof.dr. Sajma Krkić – Dautović, infektolog.

Lokalni izbori, izborne manipulacije, stanje u pravosudju,odgovor nadležnih na koronavirus, posjeta Sergeja Lavrova BiH migrantska kriza – teme su razgovora sa Fahrudinom Radončićem, predsjednikom SBB-a.

Sa nama danas i Reuf Bajrović, kopredsjedavajući US-EU Alijanse. Izbori u SAD, Bidenov plan za BiH, posjeta ruskog ministra vanjskih poslova BiH, odnosi u regionu naše su današnje teme.

O izbornoj kampanji, online oglašavanju političkih subjekata, krilaticama, spotovima, plakatima i političkim porukama danas razgovaramo sa stručnjakinjom za komunikacije Unom Bejtović.

Idemo i u Banja Luku, gdje je u toku Međunarodni festival animiranog filma, koji se zbog dobro poznatih okolnosti održava online.

Donosimo sve važne informacije iz svijeta ekonomije, biznisa i sporta.

Dobar dan će vam poželjeti Emela Burdžović Slipičević.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad