Dragan Bursać i Miloš Šolaja u Novom danu

Vijesti 27. okt 202014:15 > 14:16
N1

"Novi dan" za 28. oktobar u svom sadržaju donosi:

Pandemija ne posustaje, prema nekim prognozama decembar bi mogao biti najteži mjesec od početka borbe sa korona virusom. Kakvi su naši kapaciteti i šta su nam rješenja? Imamo li plan B? Gosti “Novog dana” su Prof. dr Zarema Obradović, predsjednica Sekcije epidemiologa BiH i dr Rajko Dodik, direktor Bolnice Gradiška, i iz ugla pacijenata i građana, profesor geografije, Vedran Zubić.

Ministar vanjskih poslova Rusije Sergej Lavrov u posjeti je Sarajevu, a onda slijedi i posjeta Beogradu. Zagreb neće posjetiti u okviru ove balkanske ture. Tema razgovora tokom posjete šefa ruske diplomatije bit će dalji razvoj saradnje izmedu Bosne i Hercegovine i Rusije. Za “Novi dan” posjetu komentariše Miloš Šolaja, vanjskopolitički analitičar.

Predizborna kampanja divlja u BiH. Neki kažu nikad degutantnije i brojnije kampanje. Šta u međuvremenu rade stranke? Gdje su građani u ovoj priči i je li politička fotelja postala najprofitabilniji biznis u BiH za koji ne postoje standardi? Za “Novi dan”, Dragan Bursać, kolumnista.

Kompanija LINKgroup, kao društveno odgovorna kompanija, svake godine jedan dio besplatnih školovanja, koja se realizuju online, putem Platforme za učenje na daljinu, dodjeljuje osobama sa invaliditetom. I ove godine raspisan je konkurs za finansijsku podršku, a rok za prijavljivanje za sve zainteresovane je 31. oktobar. Saznajte sve detalje u “Novom danu”!

Sa vama od 8 sati, Merima Prguda.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad