Nermin Nikšić, Nebojša Vukanović, Erdin Alajbegović i Željko Raljić u Dan uživo

Vijesti 29. okt 202013:33 > 13:38
N1

„Dan uživo“ i danas posvećen aktuelnim temama i događajima u zemlji i svijetu, a najaktuelnija je i dalje epidemiološka situacija – raste broj zaraženih koronavirusom. O tome i danas izvještavaju naši reporteri.

Poruke Sergeja Lavrova, djelovanje Rusije i zemalja okruženja na BiH, predizborna dešavanja, njihov uticaj na epidemiološku situaciju, koaliranja, najavljena smjena Vlade KS, slučaj „Osmica“ – teme su za razgovor sa Nerminom Nikšićem, predsjednikom SDP BIH.

O iznesenim sumnjama u regularnost predstojećih izbora, sudskim procesima čiji je protagonista, privatnim istragama koje vodi, političkim dešavanjima u RS – za „Dan uživo“ govori poslanik u NS RS Nebojša Vukanović.

U rubrici „Komentar društvenih mreža“ danas je gost banjalučki novinar Željko Raljić. Razgovaramo o koronavirusu, protestima protiv donesenih mjera, izbornoj kampanji, zloupotrebi resursa, dešavanjima unutar vladajuće koalicije u RS;

Nakon što je iznio svoje mišljenje o koronavirusu, testiranju i kolektivnom imunitetu – krenuli su problemi. Dr Erdin Alajbegović, donedavno šef epidemiološke službe Hercegovačko – neretvanskog kantona – jedan je od naših današnjih gostiju.

U „Muzičkim minutama“ sa nama danas Haris Abdagić. Pričamo o radu sa grupama „Nebo iznad krajolika“, „Balkanerosi“, ali i solo-projektu, singlu „Moja Lenja – svet se menja“, saradnji sa kćerkom Kirom, knjigama…

Tu su i servisne informacije, biznis vijesti, sportske aktuelnosti…

Sa vama do 18:30h Dalibor Mrdić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad