Denis Zvizdić i Dritan Abazović u Danu uživo

Vijesti 05. nov 202009:03 > 09:05
N1

"Dan uživo" i danas prati aktualne teme; donosi vijesti, svjetske, biznis i sportske aktualnosti, servisne informacije, dok naši reporteri uživo izvještavaju o događajima dana. Evo što ćete danas gledati:

– Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Valentin Inzko obraća se Vijeću sigurnosti Ujedinjenih naroda, te predstavlja 58. izvještaj o Bosni i Hercegovini. Izvještaj se odnosi na razdoblje od 16. travnja do 15. listopada 2020. godine. O porukama koje smo čuli, te sami izvještaj u Danu uživo komentira analitičarka Ivana Marić.

– Uđete li i danas na službenu web stranicu parlamentarne skupštine BIH, vidjet ćete da nema zakazanih sjednica ni Zastupničkog ni Doma naroda BIH. Što je razlog tomu, pitamo zamjenika predsjedatelja Zastupničkog doma Denisa Zvizdića, koji će danas ekskluzivno otkriti kako i na koji način želi ubrzati donošenje važnih zakona u našoj zemlji.

– Amerika još uvijek broji glasove u neizvjesnoj utrci izmedju Trumpa i Bidena. Tko će prije do 270, kakvi raspleti su mogući? Posljednja zbivanja vezano za američke izbore analizira profesor međunarodnih odnosa Neven Anđelić.

– Još tri dana ostala su do isteka roka koji su pred sebe stavili pobjednici izbora u Crnoj Gori. Hoće li formirati i obznaniti imena ekspertne Vlade do 8.studenog, zašto je na posljednjem sastanku kod Zdravka Krivokapića bilo teških riječi, odgovara Dritan Abazović, lider pokreta URA. Danas je naš gost.

– Predstava “Predsjednici and ca” koju su osmislili Tarik Filipović i Boris Svrtan, prema prvim reakcijama, postaje pravi kazališni hit. Danas s nama dvoje gulmaca koji igraju u pomenutoj predstavi, ona je Hercegovka, točnije Mostarka, a on Bosanac, točnije Zeničanin, i svojim radom već godinama grade uspješnu glumačku karijeru u Hrvatskoj ; danas su s nama Ornela Vištica i Tarik Filipović.

Zvonko Komšić Vaš je domaćin do 18 sati i 30 minuta.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad