Mirko Šarović, Rasim Skomorac, Hajdi Mostić i Darko Lončar u Novom danu

Vijesti 05. nov 202014:47 > 14:49
N1

Trump ili Biden - biće poznato sutra. Posljednje informacije o američkim izborima, analize, poruke, naslovnice, donosimo u "Novom danu".

Političari u Njemačkoj zabrinuti zbog dešavanja u vezi sa izborima u SAD. Neki se plaše “mogućeg haosa”. Reakcije na izborni rezultat u Americi, terorizam u Evropi i mjeru zatvaranja kojoj su Nijemci izloženi, donosi novinar RTV DW, Mehmed Smajić.

O najavi CIK-a da ograniči broj posmatrača tokom predstojećih lokalnih izbora u BiH, dosadašnjem dijelu kampanje, anketama i istraživanjima, eventualnom koaliranju sa DNS-om, aferi RAOP u “Novom danu” razgovaramo sa predsjednikom SDS-a Mirkom Šarovićem.

Pratimo epidemiološku situaciju. O stanju u kantonalnoj bolnici Zenica, u kojoj je 130 zdravstvenih radnika zaraženo korona virusom, govoriće direktor te ustanove, Rasim Skomorac.

“Trči, uživaj, recikliraj”, 8. novembra u Sarajevu. Ovu ekološko-sportsku manifestaciju organizuje Udruženje “Dečki u plavom”. Predsjednik Udruženja, Darko Lončar, o trci i ekološkoj osvještenosti govoriće u “Novom danu.”

Kompanija Telemach slavi 10. rođendan, no za razliku od tradicionalnog slavljenika koji dobija poklone, njihov pristup slavlju je pomalo drugačiji. Sreća je veća kada se dijeli – zato godinama podržavaju „heroje svakodnevnice“. O društveno odgovornom radu razgovaramo sa Hajdi Mostić, predsjednicom UO Fondacije Telemach.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad