Predrag Kojović, Goran Čerkez, Adi Ćerimagić i Ida Prester u Danu uživo

Vijesti 10. nov 202008:54 > 08:56
N1

"Dan uživo" i danas prati aktualne vijesti i događaje, informiramo, educiramo i zabavljamo , donosimo pregled najvažnijih priča i tema dana, te idemo i korak dalje. Od 16 sati gledajte:

– U Sofiji počinje samit u okviru Berlinskog procesa, a naša zemlja sinoć usuglasila stav oko nastupa, te izbjegla novu blamažu pred europskim dužnosnicima.

Što da očekujemo od samita, kako gleda na mini Šengen, te jučer potpisani Memorandum Srbije, Albanije i Sjeverne Makedonije , pitanja su za Adija Ćerimagića, analitičara Europske inicijative za stabilnost.

– “Nismo zaslužili ovo siromaštvo i huškačku retoriku, sanjam bolju BiH”, poručuje to predsjednik Naše stranke Predrag Kojović. Danas je s nama te odgovara i na prozive je li ili ne bio član Armije RBIH, kako gleda na prijetnje, predizbornu kampanju te kako će četvorka djelovati u budućnosti, pitanja su za našeg gosta.

– Od danas restriktivnije mjere za građane u Federaciji BiH, ali nema zatvaranja. Što nas čeka, prijeti li nam još crniji scenarij po pitanju broja oboljelih? Naš gost pomoćnik ministra zdravstva Federacije BiH Goran Čerkez.

– Zrak je zagađen i zbog toga se u jednom dijelu naše zemlje proglašava stanje pripravnosti, u drugom se prosvjeduje. Ekološka udruženja upozoravaju da je glavni uzrok zagađenosti neplanska gradnja. Danas je s nama Anes Podić, iz Udruženja “Eko akcija”. Pitamo – što nas čeka u mjesecima pred nama?

– “Zaraženih je puno, a anksioznih, depresivnih i psihički oboljelih ljudi još više. To su sve žrtve COVID-a, ne samo umrli. Svi smo već poludjeli od opće panike i zato je moja nova pjesma Luda dobro legla, kaže to pjevačica Ida Prester. Danas je naša glazbena gošća.

Donosimo i biznis, svjetske, sportske i servisne informacije, dok naši reporteri uživo izvještavaju o pandemiji koronavirusa, izborima u SAD-u, te drugim temama.

Zvonko Komšić s Vama je do 18 sati i 30 minuta.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad