Šarović: Banjaluka ravnopravnih građana i odgovorne vlasti

Vijesti 13. nov 202015:05 > 15:06
N1

Uspjeli smo da pobijedimo ravnodušnost, straha više nema i zato pozivamo građane da u što većem broju izađu na izbore i glasaju svojom voljom, izjavio danas u Banjaluci Mirko Šarović, predsjednik SDS.

On je povodom završetka predizborne kampanje poručio da je došlo vrijeme za promjene u Banjaluci i Republici Srpskoj.

„Banjaluka ravnopravnih građana i odgovorne vlasti koja pruža šansu svima, posebno mladima to je politika koju zastupa SDS“, kazao je Šarović.

Predsjednik SDS je pozvao Banjalučane da izađu na izbore i podrže Draška Stanivukovća i odborničku listu SDS.

„Uvjeren sam u pobjedu Draška Stanivukovaća i vjerujem da će banjalučki SDS dati ključni doprinos ovom veličanstvenom uspjehu“, kazao je Šarović.

Draško Stanivuković, kandidat za gradonačelnika Banjaluke, je rekao da je ponosan na zajednički rad SDS i PDP u proteklih mjesec dana.

On je istakao da su kandidati ove dvije starke u Banjaluci pokazali kako se širi optimizam i vjera.

„U ovih 30 dana smo stvorili temelje grada bez podjela. Grada u kome uvažavamo i poštujemo i drugačije stavove i mišljenje i to je jedan veliki iskorak. Pokazali smo kakvi želimo da budemo u naredne četiri godine i ja sam uvjeren da će to ljudi znati prepoznati“, izjavio je Stanivuković i dodao da je u SDS uvijek imao iskrene prijatelje i saborce.

Stanivuković je pozvao sve građane da iskoriste svoje biračko pravo.

„Banjaluka vjeruje u promjene i našom pobjedom pobijediće čovjek“, poručio je Stanivuković.

Slavko Grbić, nosilac odborničke liste SDS u Banjaluci, kaže da je SDS ovu kampanju vodio zajedno sa svojim sugrađanima i da će odmah nakon izborne pobjede krenuti u rješavanje problema koji ih muče.

„U proteklih mjesec dana dijelili smo svoja mišljenja sa našim sugrađanima i upoznavali ih sa njihovim stavovima o bitnim stvarima u gradu, kao i sa problemima koje oni imaju u svojim naseljima. Posebno nas raduje odaziv građana na naše događaje i njihovog interesovanja za ideje sa kojima smo ih upoznali“, naveo je Grbić.

On je uputio poziv građanima Banjaluke da odlučno i hrabro izađu na glasanje već u jutarnjim časovima i da olovkom u ruci učestvuju u pobjedi zajedničkog kandidat Draška Stanivukovića i kandidata SDS za odbornike.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad