Kojović: Ponedjeljak ćemo dočekati u državi za kakvu se vi odlučite

Vijesti 13. nov 202019:39 > 19:43
Predrag Kojović
Predrag Kojović (N1)

Beskrajno vam hvala za znanje, energiju i vrijeme koje ste uložili u kampanju “Pospremanje”, poručio je večeras Predrag Kojović, predsjednik Naše stranke.

”Satima ste stajali na ulicama gradova promznuti djeleći naše promotivne materijale i razgovarajući građanima, obilazili nebodere i udaljene kuće u akcijama “od vrata do vrata” i putovali po Bosni da date podršku našima u drugim gradovima i opštinama. I sve to u ovim izuzetno teškim pandemijskim uslovima. Bez vašeg zalaganja ništa od ovoga ne bi bilo moguće. Hvala vam od srca”, napisao je on.

U obraćanju objavljenom na društvenim mrežama, Kojović se zahvalio i svim onim građanima i građankama koji su prilazili na štandovima, davali podršku, pozivali na kafu i mahali u znak podrške iz automobila.

‘Nemoguće je riječima izraziti koliku i kakvu snagu nam daju vaše riječi podrške.  U subotu, u sedam sati ujutro počinje predizborna šutnja.  U nedjelju je glasanje. Ponedjeljak ćemo dočekati u državi za kakvu se vi odlučite”, napisao je on uz poruku:

Matematika CIK-ove formule je nedvosmislena – glasačka apstinencija ne postoji”, naveo je on.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad