Ko vodi u Banjaluci: Stanivuković ili Radojičić

Vijesti 15. nov 202020:52 > 20:58
N1

SNSD se nalazi pred još jednom velikom pobjedom, imamo odlične trendove, prije svega to se odnosi na Prijedor što se nije dogodilo u posljednjih dvadeset godina, saopćeno je večeras iz Izbornog štaba ove stranke.

Govoreći o rezultatima u Banjaluci, iz SNSD-a su kazali da tu treba sačekati.

‘Infomacije iz Banjaluke pristužu sporo, imamo vrlo dobre pokazatelje u pojedinim mjesnim zajednicama u Banjaluci kao što je naprimjer Krupa na Vrbasu. imamo i dobre pokazatelje iz drugih mjesnih zajednica, ali ćemo morati malo sačkaati jer se informacije sporije obrađuju”, rekao je Srđan Rajčević.

Kako je dodao, SNSD ima odlične trendove u Prijedoru, Trebinju, Gradišci, Foči, Gacku, Zvorniku, Istočnom Sarajevu.

Potpredsjednik Partije demokratskog progresa Igor Crnadak izjavio je večeras da preliminarni rezultati pokazuju da je PDP zajedno s partnerskim strankama napravio ozbiljan zaokret na političkoj sceni u Republici Srpskoj.

‘Po svemu sudeći, novi gradonačelnik Banje Luke bit će naš kandidat Draško Stanivuković i po svim trenutnim pokazateljima nemoguće je da se to promijeni”, istakao je Crnadak.

Dodao je da je u Kotor Varoši ponovo izabran njihov kandidat, koji je i sadašnji načelnik, te da su zajednički kandidati pobijedili i u Modriči i Bosanskom Brodu.

”Veoma blizu smo pobjede i u Derventi, a posebno nas raduje da naš kandidat vodi u Bijeljini”, naglasio je Crnadak.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad