Muzur: Rekordna podrška za bilo kojeg načelnika Općine Ilidža ikada

Vijesti 15. nov 202023:51 > 16. nov 2020 00:08
Facebook

Kandidat Četvorke za načelnika općine Ilidža Nermin Muzur ostvario je ubjedljivu pobjedu, a prema informacijama NiP-a riječ je o rekordnom broju glasova kada su u pitanju lokalni izbori i izbor načelnika ove općine.

“Ovi ljudi iza mene su samo dio ekipe i kandidati za Općinsko vijeće Naroda i pravde, kolege iz SDP-a i Naše stranke su u svojim štabovima i kasnije ćemo im se pridružiti. Želimo vam se zahvaliti što ste nas podržavali u periodu pred kamapnju, tokom kampanje i što ste nam dali ovoliko podršku na izborima. Pored svih epidemioloških problema zabilježili smo rekordnu podršku ikada za bilo kojeg načelnika Općine Ilidža. S jedne strane to je izuzetno velika nagrada i priznanje za naš rad, s druge strane to je još veća obaveza i predstoji nam teži period u kojem moramo dokazati da smo zaista drugačiji i uzvratimo onako kako ste nam dali podršku danas”, rekao je Muzur.

Zahvalio se partnerskim strankama na saradnji i kazao kako je “ovo najbolja ekipa Četvorke kojoj se priključila i Prva stranka”.

“To je najefikasnija saradnja bila. Posebno sam ponosan što smo naše eventualne razlike stavili po strani i stanovnike Ilidže stavili kao prioritet. Niko nema razloga večeras da bude tužan i zabrinut, ja sam načelnik i onih koji su mi dali i koji nisu dali podršku. Usudio bih se reći da budemo još bolji prema onima koji nam nisu dali podršku da bi nam je dali na izborima za dvije, odnosno četiri godine. Bez obzira u kojem naselju živite, kojoj nacionalnosti pripadate, imat ćete ista prava. Glasali ste za Ilidžu jednakih, a ne privilegovanih stanovnika. Trudit ćemo se da opravdamo naše njaznačajnije obećanje i razvijamo prijateljske odnose sa svim općinama jer samo zajedno možemo rasti”, poručio je Muzur.

Izbore iz minute u minutu u BiH pratite ovdje.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad