Stanivukovićeva poruka Dodiku

Vijesti 17. nov 202014:08 > 14:11
Facebook/Draško Stanivuković

Neki trenuci postaju vječnost, a znače veliku odgovornost na koju sam se spremao svih ovih godina. Na najavu opstrukcija našeg Grada, odgovorio sam pomirljivo, pozvao na političku mudrost, zrelost, a prije svega razum, poručio je danas novoizabrani gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.

VEZANE VIJESTI

Kako je poručio, dobio je podršku Banjalučana za promjene u ovom gradu, a takvu jednu čast niko nije dobio pune 22 godine.

‘Stoga, moje dužnost jeste da štitim, čuvam i razvijam Banjaluku i da svaki njen građanin ima obezbjeđene sve uslove za život, pa i grijanje koje Dodik prijeti da će ,,zavrnuti’’ jer Vlada kao što je do sada neće sufinansirati isto.

Banjaluci i njenim građanima neće ništa nedostajati, naprotiv i na sve napada na nas, naš Grad odgovaraćemo na ovaj način, dok god to bude bilo moguće, ali ako baš neko bude htio da ,,testira’’ ponovo volju i strpljenje Banjalučana, dobiće naš mnogo jasniji odgovor. Banjaluka će ići naprijed, putem promjena i na tom putu je niko ne može zaustaviti!”, rekao je on danas.

U prvom medijskom nastupu nakon što je izabran za gradonačelnika Banjaluke u Pressingu gostuje mladi političar opozicionog PDP-a Draško Stanivuković.

Pressing sa Amirom Zukićem gledajte sutra u 20 sati, uživo, samo na N1.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad