Radmanović, Tanović i Čolić gosti Dana uživo

Vijesti 18. nov 202008:12 > 09:47
N1

"Dan uživo" i danas prati aktualne teme; donosi vijesti, svjetske, biznis i sportske aktualnosti, servisne informacije, dok naši reporteri uživo izvještavaju o događajima dana.

Evo što ćete danas gledati:

Danas se obilježava Dan sjećanja na žrtvu Vukovara, dan stradanja ovog grada i njegovih građana u ratu 1991. godine. 29 godina kasnije , i dalje se traga za nestalima. Uživo smo na mjestu događaja, s nama danas Predrag Fred Matić, zastupnik u EU Parlamentu, ratni veteran i nekadašnji ministar obrane.

Kako gleda na poraz njegove stranke u Banjaluci i Bijeljini, te kako će se to odraziti na daljnje političko djelovanje SNSD-a pitamo Nebojšu Radmanovića. Govorit će i o godišnjici Daytona, te (ne)radu Parlamenta BiH.

Zato što se politika bavila građanima te im je nametnuta i zato što se njim bavila kao liječnikom, on je odlučio da se bavi politikom. Novi je načelnik općine Novo Sarajevo, a on je liječnik Hasan Tanović i danas je naš gost i govorit će o svojim planovima, te pobjedi na izborima.

Korona – Imam pun telefon fotografija dignutih slušalica na šalterima porodične medicine, poruka je to Dajane Čolić, ministrice zdravstva Tuzlanskog kantona. O brojkama, slijedi li sada naplata predizbornih skupova, te kakvi su medicinski kapaciteti, ministrica govori za N1.

Malo ćemo se i opustiti. Ako tražite način da transformirate realnost potrebno vam je “Čudo”.

Tako se upravo zove novi hit Indire Forze i probajte ne zaplesati. Indira je s nama danas u glazbenim minutama emisije “Dan uživo”.

S Vama je Zvonko Komšić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad