Novi dan: O politici, Covid-19, fadou, ženskom fudbalu, migrantskoj krizi…

Vijesti 18. nov 202015:18 > 15:24
N1

U Novom danu sutra gledajte:

Da li je oslabio Covid-19, da li je došlo do promjena u načinu prenosa virusa sa osobe na osobu, kako pripremiti organizam za borbu, koliko traje imunitet kada osoba preboluje virus, da li ga može prenijeti dalje u tom periodu, koliko je imuna. Na ova pitanja odgovara prof. dr. Maida Mulić, članica Kriznog štaba Ministarstva zdravstva TK. Uživo smo u Tuzli.

Migrantska kriza jedna je od tema jutra. Kako i kada riješiti ovaj problem u BiH?

“Jedva čekam, može bolje” – izjavio je Nermin Muzur gostujući u Novom danu u augustu mjesecu ove godine kada je govorio o kandidaturi za poziciju načelnika Opštine Ilidža. Ubjedljivo je pobijedio, sutra je naš gost i govori šta to i kako može bolje na području Opštine Ilidža.

Igračice SFK 2000 Sarajevo nastavljaju takmičenje u UEFA Ligi prvaka. Nakon sjajne igre i visoke pobjede protiv prvakinja Izraela, u prvom krugu takmičenja rezultatom 4:0, sutra u 13s sati u Zenici bh. šampionke dočekuju prvoplasirani tim Ukrajine. Sa nama generalna sekretarka ovog kluba i bivša igračica Azra Numanović.

Maja Milinković objavila je novu pjesmu i video pod nazivom Suša. Pjesma je inspirisana vremenom pandemije u kojem živimo, koja nas je primorala da usporimo naše živote i da se osvrnemo oko sebe i u sebe. Fado pjevačica Maja Milinković sutra je naša gošća.

U Sarajevu će se 23. i 24. novembra održati prvi regionalni virtuelni Sajam inovacija i poduzetništva „Sarajevo 2020“. Sajam će na jednom mjestu okupiti inovativne male i srednje biznise, inovatorice i inovatore, te investitorice i investitore iz regiona. 

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad