Čampara, Miličević, Šaćirbey i Bilajac gosti Novog dana

Vijesti 19. nov 202015:52 > 15:54
N1

U jutarnjem programu, izdanju za 20. novembar Novog dana, gledajte:

“Žao mi je što im se to desilo, ali mislim da je najbolje da podnesu ostavku sa predsjednikom na čelu”, poručio je Aljoša Čampara Stranci demokratske akcije nakon poraza na lokalnim izborima. Kako komentariše rezultate izbora, kako situaciju sa migrantima i ubistvo na Ilidži, a kako situaciju sa Vladom KS? Sa nama je minstar unutrašnjih poslova FBiH sutra.

Počinje predizborna kampanja za Mostar. Šta će kandidati ponuditi, šta građani očekuju a šta im treba? Uživo smo u Mostaru.

Milan Miličević, kandidat SDS za načelnika opštine Teslić, odnio je još jednu pobjedu nad SNSD-ovim kandidatom Draganom Bogdanićem. Gost je “Novog dana”.

Novinari CIN-a su otkrili mrežu trgovaca glasovima u Brčko distriktu. Razotkrivanje izbornih prevara dovelo je do hapšenja organizatora trgovine. Nino Bilajac, jedan od novinara istraživača je sutra sa nama.

Izbori u SAD i dalje su u fokusu. Novi i stari predsjednik – paralelno funckionišu. Trump i dalje odbija da prihvati gubitak pozicije. Šta se dešava trenutno i kada se očekuje rasplet situacije – sa nama Muhamed Šaćirbej, bivši ambasador BiH u UN.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad