Faruk Kapidžić, Božo Ljubić, Miro Lazović i Džejla Ramović u Danu uživo

Vijesti 20. nov 202009:40 > 09:42
N1

Pandemija koronavirusa, smrt patrijarha Irineja, migrantska kriza naše su teme danas u emisiji "Dan uživo", koja prati aktualne teme; donosi vijesti, svjetske, biznis i sportske aktualnosti, servisne informacije, dok naši reporteri uživo izvještavaju o događajima dana.

Evo što ćete danas gledati:

– Potrebno je ubrzati proces uspostave nove vlade Kantona Sarajevo, poručio je premijer Mario Nenadić nakon podnošenja ostavke. Kako gleda na taj njegov potez, o rezultatima izbora, odluci o zabrani korištenja uglja, govori ministar prostornog uređenja, građenja i zaštite okoliša KS Faruk Kapidžić.

– Nakon 12 godina čekanja Mostar u znaku kampanje za lokalne izbore . Politički akteri u BiH čekaju Godota! Kazao je to na panel diskusiji naziva “25 godina od Daytonskog sporazum- Gdje smo i kako dalje” – Božo Ljubić, predsjednik Glavnog vijeća Hrvatskog Narodnog Sabora. Danas će biti s nama te govoriti o ovoj , ali i drugim aktualnim temama.

– A on je prije 25 godina bio na pregovorima u Daytonu, i danas se prisjećamo tih dana , ali govorimo i lokalnim izborima, te aktualnoj političkoj situaciji. S nama biši predsjevajući Skupštine RBiH te član SPD-a Miro Lazović.

– Migrantska kriza , ubojstvo u naselju Otes, što i kako nadležni mogu uraditi? Prof. dr. Jasmin Ahić, dekan Fakulteta za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije

– Prije godinu i pol dana postala je pobjednica 13.sezone emisje “Zvezde Granda”, od tada objavila pjesmu “Ruine”, te se posvetila školovanju, Je li istina da zbog studija u inozemstvu nastupa glazbu, pitamo Džejlu Ramović. Danas je naša glazbena gošća.

Zvonko Komšić s Vama je do 18 sati i 30 minuta.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad