Zlatko Lagumdžija, Jelena Trivić i Zoran Krešić u Novom danu

Vijesti 22. nov 202008:36 > 08:41
N1

U Novom danu sutra gledajte:

Na 25. godišnjicu od potpisivanja Dejtonskog mirovnog sporazuma u BiH je boravio visoki predstavnik za vanjske poslove i sigurnost Evropske unije Josep Borrell. Njegovu posjetu Bosni i Hercegovini u “Novom danu” komentarisaće Zlatko Lagumdžija, bivši ministar vanjskih poslova BiH.

Rekorder po broju osvojenih glasova, kako među nosiocima listi, tako i među svim kandidatima za odbornike u Banjaluci, Jelena Trivić, potpredsjednica PDP-a i aktuelna poslanica u Narodnoj skupštini RS za “Novi dan” govori o izbornim rezultatima, o tome hoće li poslanički mandat zamijeniti odborničkim, te komentariše prijetnje lidera SNSD-a Milorada Dodika stanovnicima Banjaluke.

Početak izborne kampanje u Mostaru, kroz pregled najaktuelnijih tema sa naslovnih strana novina i portala, u “Novom danu” komentariše novinar Zoran Krešić.

Da li je lako glasno i ponosno u BiH reći – ja sam Ciganka i ne pristati da budete manje poštovani nakon te rečenice? Kako žive žene Romkinje u Bosni i Hercegovini za Novi dan govore novinarka Jovana Barbu i Begzada Jovanović iz Udruženja za razvoj mladih „Siguran korak“.

O novom albumu u muzičkim minutima “Novog dana” govore članovi grupe “Legende”, Zoran Dašić i Nikola Zekić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad