Čampara podijelio fotografiju sa Konakovićem i Miletićem

Vijesti 25. nov 202012:52 > 13:02
Facebook /Aljoša Čampara

Samostalni zastupnik i bivši član SDA Aljoša Čampara podijelio je fotografiju na kojoj su lider Naroda i pravde i nekadašnji SDA-ov premijer Kantona Sarajevo Elmedin Konaković te Zlatko Miletić, delegat u Domu naroda Parlamenta Bosne i Hercegovine.

“Prijateljska kafa i prijateljski razgovori. Tema ne nedostaje, ima se i planova. Sretan Dan državnosti Bosne i Hercegovine! Nastavljamo zajedno”, bio je komentar Čampare.

On je nedavno gostovao u Novom danu na N1. Na pitanje voditeljice Merime Prguda da li će se priključiti Narodu i pravdi čiji je osnivač Elmedin Konaković, također bivši SDA-ovac, kazao je:

“Narod i pravda, vidjet ćemo. Ne razmišljam mnogo o tome u ovom trenutku”, naveo je aktuelni ministar unutrašnjih poslova FBiH, zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo i delegat u Domu naroda Parlamenta FBiH.

Čampara je izbačen iz SDA u oktobru nakon što je u javnost izašla informacija da je kao član Općinske organizacije SDA Centar potpisao zahtjev za smjenu Vlade KS.

Hitno je održana sjednica Općinskogo odbora SDA gdje je jednoglasno donesena odluka o isključenju Čampare iz općinske organizacije.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad