Arijana Memić, Irfan Čengić i Vedran Bosnić gosti Novog dana

Vijesti 01. dec 202012:56 > 12:57
N1

Sutra u Novom danu gledajte:

Najnovija dešavanja unutar SDP-a za Novi dan komentariše Irfan Čengić – član Predsjedništva SDP-a BiH.

Ako osjećate strah, paniku, neugodnost – to su prirodne reakcije na netipičnu i kriznu situaciju u kojoj se cijeli svijet nalazi zbog pandemije virusa korona, pa i mi u BiH. Ako osjećate da vas ove emocije prevladavaju – potražite pomoć, slušajte savjete. Sa nama Zvjezdana Savić – psihologinja; geshtalt psihoterapeutkinja.

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine izborila je plasman na Evropsko prvenstvo u košarci. Iako je do kraja kvalifikacija ostalo da se odigraju još dva kola, već znamo da smo ovjerili ulaznicu na smotru najboljih evropskih selekcija. Selektor košarkaške reprezetacije BiH Vedran Bosnić govori za Novi dan.

Arijana Memić, zastupnica Naroda i Pravde u Skupštini KS govori za Novi dan. O Vladi KS, radu skupštine, dešavanjima na poitičkoj sceni ovog nivoa, slučaju “Memić”.

Stefan Blagić, predsjednik udruženja Restart Srpska uživo iz Banjaluke, Slobodan Blagovčanin iz Omladinskog resursnog centra u Tuzli, kolumnista Adis Nadarević iz Sarajeva, su gosti Teme jutra – šta očekuju nakon loklanih izbora; da li je BiH rekla NE nacionalizmu, može li se smanjiti broj odlazaka iz BiH; kako postići da “naši”, “vaši”, “moji”, “tvoji”, “njihovi” se ne koriste u negativnom smislu; kako smanjiti korupciju, poštovati prošlost, okrenuti se budućnosti, kako postići da svi sa bh. državljanstvom navijaju za BiH.

Pratimo i epidemiološku situaciju u BiH. Broj oporavljenih raste, opada broj zaraženih, još jednom savjetujemo da se poštuju propisane mjere koje sprečavaju širenje virusa korona.

Uživo smo i u Zagrebu i Beogradu, naši reporteri izvještavaju o najvažnijim pričama u Hrvatskoj i Srbiji.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad