Valentin Inzko, Kathleen Kavalec, Edhem Bičakčić i Branko Perić u Danu uživo

Vijesti 02. dec 202008:58 > 08:58
N1

"Dan uživo" i danas prati aktualne teme; donosi vijesti, svjetske, biznis i sportske aktualnosti, servisne informacije, dok naši reporteri uživo izvještavaju o događajima dana.

 Evo što ćete danas gledati:

-Velika Britanija postala je prva država na svijetu koja je odobrila vakcinu protiv koronavirusa Pfizer/BioNTech za široku uporabu. Kada počinje vakcinacija, kako reagiraju građani, a kako britanske vlasti izvještava Neven Anđelić.

– Što je zaključak dvodnevnog zasjedanja Vijeća za provedbu mira u BIH, pitamo visokog predstavnika u našoj zemlji Valentina Inzka. Osvrnut ćemo se i na nedavna zbivanja u Vijeću sigurnosti UN-a, poruke Dodika i Čovića te aktualno stanje u politici i pravosuđu.

– Pravosuđe je tema o kojoj će i veleposlanica Misije OSCE-a u BIH Kathleen Kavalec. Razgovaramo i o izborima, onome što se dogodilo u Srebrenici, što nas čeka u Mostaru, novinarske slobode i prevencija nasilja u obitelji, također su naše teme.

– VSTV je u rasulu, treba novog predsjednika, poruka je to koju je prije nekoliko dana, komentirajući posljednja zbivanja u bh.pravosuđu poslao Branko Perić, sudac Suda Bosne i Hercegovine. Danas je naš gost.

– Kuda ide SDA, tko je kriv za poraz ove stranke u Sarajevu , zašto misli da se Sebija Izetbegović treba povući, sukob Zvizdić-Izetbegović, teme su o kojima govori jedan od osnivača i bivši premijer Federacije BiH Edhem Bičakčić.

– Počela je u Turbo limach show-u, nastavila u Prvom pljesku, skupini Perle, Hrvatskom idolu, željela je biti i pjevačica Magazina, no danas gradi itekako uspješnu glazbenu solo karijeru. Ona je Lidija Bačić Lille i naša je današnja glazbena gošća.

Od 16 sati do 18 i 30h, s Vama je Zvonko Komšić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad