Zaboravljeni dragulj BiH: Nacionalni park Sutjeska

Vijesti 02. feb 201614:01 > 14:04
Snapshot

OK Team OK Festa zajedno sa svojim partnerima odradio je fantastičan video spot za promociju Nacionalnog parka Sutjeska, na Tjentištu nadomak Foče.

U spotu su predstavljene sve one aktivnosti i sadržaji koji posjetioce očekuju prilikom posjete ovom nacionalnom parku, zaboravljenom dragulju Bosne i Hercegovine.

Biciklizam, planinarenje, rafting, jahanje, quad biking, kampovanje, posjeta prašumi Perućici i uživanje u domaćoj gastro ponudi, samo su neki od razloga zašto vrijedi posjetiti ovu jedinstvenu prirodnu oazu.

OK Fest kao mlad, ali perspektivan i zapažen festival u proteklih nekoliko godina dosta je uradio za promociju NP Sutjeska. Osim muzičkog sadržaja i velikih imena koja su svirali na ovoj lokaciji, izuzetan utisak na posjetioce ostavio je jedinstven prirodni ambijent u kojem se festival realizuje, što i jeste bio cilj same organizacije festivala, navodi se u saopštenju.

Banjalučka Mania pobrinula se za realizaciju i produkciju promotivnog video spota, a do sada su inače snimali spotove bendovima Sopot, Orthodox Celts i brazilskom Fresnou.

Spot će biti korišten u promo turističke svrhe, sa namjerom unapređenja i promocije turističke ponude NP Sutjeska, te povećanja broja posjeta turista ovom izuzetnom prirodnom i turističkom resursu.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook.