Prijedor: Ubio suprugu, a zatim oboje izgorjeli u automobilu

Vijesti 19. mar 201617:42 > 17:45
prijedor24.com

U automobilu koji je jutros pronađen zapaljen u jednom prijedorskom selu nalazio se mušarac S. T. (40) iz Prijedora i njegova bivša supruga D. T. (33). Pretpostavlja se da je muž ubio suprugu, a potom i sebe, a onda su oboje izgorjeli u zapaljenom automobilu od kojeg je ostala samo bijela školjka.

Kako su naveli iz CJB Prijedor, nešto prije ponoći policiji u Prijedoru se obratila M. M. te prijavila da se njena kćerka inicijala D. T. (1983) iz Prijedora, istog dana oko 17 sati sa svojim putničkim automobilom marke VW Derbi, a u društvu svog supruga sa kojim je u brakorazvodnoj parnici, od porodične kuće udaljila u nepoznatom pravcu, te da se ista do momenta prijave nije vratila kući.

“Postupajući po navedenoj prijavi policijski službenici Policijske stanice Prijedor 1, su 19.03.2016. godine oko 10:15 sati, u mjestu Donji Garevci, kod Prijedora, pronašli zapaljen putnički automobil u kojem su se nalazila dva ugljenisana mrtva tijela. Od strane policijskih službenika CJB Prijedor i mrtvozornika Opšte bolnice Prijedor izvršen uviđaj, kojom prilikom je utvrđeno da je najvjerovatnije lice inicijala S. T. izvršilo krivično djelo ‘ubistvo’ lica D. T., potom je zapalio sebe ili unutrašnjost putničkog automobila, a nakon toga isti je izvršio samoubistvo pucanjem iz vatrenog oružja”, naveli su iz CJB Prijedor.

O preduzetim aktivnostima obavješten je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banja Luka U toku je dokumentovanje i kompletiranje predmeta nakon čega će ovom tužilaštvu biti dostavljen izvještaj događaju.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook.