OK Fest na NP Sutjeska – iskustvo koje ne želite propustiti

Vijesti 24. apr 201616:56 > 17:01
N1

OK Fest na lokaciji Nacionalnog parka Sutjeska ove godine će se održati od 1. do 3. jula, a tim povodom na N1 u Novom danu gostovao je Adnan Čomor, novinar i zaštitno lice ovog festivala koji svim posjetiteljima može da pruži savršenu uvertiru za sezonu godišnjih odmora.

Pored jako dobrog i zvučnog lineupa, velikih regionalnoh zvijezda i muzičara koji su ostavili ogroman trag na scenu bivše Jugoslavije, OK Fest svim svojim posjetiteljima nudi i velikih broj aktivnosti kojima mogu upotpunti svoj boravak u netaknutom dragulju prirode, na Tjentištu nadomak Foče.

Gostujući u Novom danu, Čomor je kazao da je OK Tim koji organizuje OK Fest je kao misiju od prvog dana imao to da Nacionalni park Sutjeska revitalizira i vrati mu historijski značaj.

OK Fest ove godine doživjet će svoje treće izdanje, i festival je koji će postati tradicija, jer ljudi koji su okupljeni oko OK Festa žele napraviti priču, ponuditi posjetiteljima sadržaj i na koncu postati respektabilno ime koje će ući u planere svih ljubitelja dobre zabave na jedinstvenom mjestu u svijetu.

Snimak cijelog gostovanja pogledajte u video prilogu, a sve detalje možete pronaći na zvaničnom portalu i Facebook stranici OK Festa.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook.