Gazprom širom BiH počeo sa prodajom benzina G-Drive

Gazprom širom BiH počeo sa prodajom benzina G-Drive Izvor: Gazprom

Na mreži Gazprom benzinskih stanica širom Bosne i Hercegovine počela je prodaja benzina nove generacije G-Drive čija upotreba poboljšava rad motora vozila i čini ga dugovječnijim.

G-Drive je derivat nastao miješanjem stooktanskog benzina Euro 5 kvaliteta proizvedenog u Rafineriji nafte Pančevo, Srbija, i aditiva koji motoru pružaju dodatnu snagu i efikasnu zaštitu.

Pored toga što povećava snagu motora vozila i dinamiku ubrzanja, novi premijum benzin obezbjeđuje čišćenje i zaštitu motora od habanja, čime se produžava njegov radni vijek.

Premiuum benzin G-Drive proizveden je prema najvišim tehnološkim standardima, a njegove poboljšane performanse potvrđene su i na testovima u jednom od najvećih svjetskih centara za testiranje vozila i goriva, nezavisnom test-centru Milbruk u Velikoj Britaniji.

gazprom, gorivo, g, drive Izvor: Gazprom

Provjere u laboratoriji pokazale su da ovo gorivo, u poređenju sa standardnim Euro BMB 95 benzinom, povećava snagu motora do 7%, a dinamiku ubrzanja do 10%.

Novi benzin G-Drive ekskluzivno se prodaje na GAZPROM benzinskim stanicama, maloprodajnom premijum brendu kompanije NIS koji pored BiH posluje i u Srbiji, Bugarskoj i Rumuniji. Uvođenjem tog derivata u prodaju u Bosni i Hercegovini, NIS nastavlja sa plasmanom G-Drive 100 na tržište regiona.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook.

Tagovi: gazprom , Gorivo

Komentara 1

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Posljednji komentari

Žvaka

za ludaka!

4 0

* Sva polja su obavezna