Vrećo komentarisao izjave Emira Hadžihafizbegovića

Vrećo komentarisao izjave Emira Hadžihafizbegovića Izvor: Fena

Umjetnik Božo Vrećo je danas komentarisao izjavu popularnog bh. glumca Emira Hadžihafizbegovića u kojoj je Vreću nazvao "seoskom varalicom".

"Vraćajući se sa klinike vidite žutilo bosanskih tabloida koji su jutros preuzeli izjavu dotičnog E.H. koji je od jučer pokušao i i dalje pokušava da me nablati no ne ide. Takve osobe će za novac sve učiniti, ja nisam i nikad niti neću", naveo je Vrećo.

"Prije mog odlaska sam sjedio sa produkcijom i znali su da se osjećam loše zbog sve situacije unutra: prepirki, neugodnosti i stresa, znali su da odlazim, čak mi je jedan od producenata napisao i poruku u kojoj piše da izbrišem svoju izjavu o bolesti i odlasku, jer bi tek tu napakovali, no sve imam sačuvano za suda, zlu ne trebalo.

Tu ništa više nije bilo kako treba. U moju sobu je ulazio glumac Dugalić uvečer iste noći i vidio je u kakvom sam stanju i da, uskoro ću gostovati na nekoj televiziji da začepim gubicu dokazima i ispričam svoju verziju priče i postoji narodna za to 'Tiha voda brijeg roni'", istakao je bh. umjetnik.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook.

Komentara 15

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Posljednji komentari

Pazite ovo

Pazite ovo "Vreco, BH umjetnik".

1 1

Bozin Iskreni prijatelj

Bozo, dragi, da li znas da je nekad najbolji komentar nikakav komentar. Ocekivala sam od jednog pmetnog i nadasve talentovanog coveka da se ne upusta , ali UOPSTE NE UPUSTA u bilo kakve komentare., a ti to stalno cinis.Velika je stvar ostati dostojanstven onda kada te napadaju i kad, objektivno gledano, IMA elemenata za nezadovoljstvo na `onoj drugoj strani`. Pravi prijatelj ce ti uvek reci i ono sto tvoje usi ne zele da cuju, ali izgleda da ih u ovom trenutku bas i nemas previse. Pa kad je tako, keep silent, please, not a single word...if it is not too late, my dearest boy!

10 3

Rimtotituki

Dobro je neko napisao on može glumiti vješticu na metli a i ovi što ga podržavaju su isti kao i on jadni kad njega porede sa umjetnicima ako će nam on promovisati umjetnost onda nam takva umjetnost ne treba jer ja ne želim svojoj djeci objašnjavati prvo šta je on kao pojava a kamoli da im govorim da je kao neki umjetnik..

11 9

* Sva polja su obavezna