Kojović: Pozicija Naše stranke na izborima izuzetno povoljna

Kojović: Pozicija Naše stranke na izborima izuzetno povoljna Izvor: N1

Predsjednik Naše stranke Predrag Kojović je novinarima okupljenim u štabu stranke u Sarajevu rekao da iako se još očekuju zvanični preliminarni rezultati, prema parcijalnoj slici pozicija Naše stranke na ovogodišnjim lokalnim izborima izuzetno je povoljna.

Tako dosadašnji rezultati, po Kojovićevim riječima, pokazuju da Naša stranka ima značajan rast glasača.

Kad je riječ o pozicijama kandidata za načelnike predsjednik Naše stranke rekao je da brojanja nisu još završena ali da prema dostupnim podacima u nekim sredinama su kandidati Naše stranke veoma blizu ove pozicije.

"Ono što smo znali kad smo išli u kamapnju je da će naše liste biti dobro podržane od strane glasača i ono što nas zanima je taj naš rast, jedine stranke koja ima jedan jasan, precizan program, koja je vodila jednu čistu, nježnu, dobru, poštenu kampanju i koja sve više okuplja mlade ljude u BiH", naveo je Kojović.

Komentarišući incident u Stocu Kojović je rekao da je nasilje postalo sastavni dio politike u BiH.

Tako Kojović smatra da je slučaj u Stocu samo vrh ledenog brijega koji pokazuje dokle je došlo društvo s vrijednostima i manipulacijama koje postoje u izbornom procesu.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mrežaTwitter | Facebook.

Komentara 1

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Posljednji komentari

nemate vi rzvijen mono etnonacionalisticki kapacitet da bi se mogli nisiti na istoj sceni, s' arhitektama koji u celicnoj armaturi betoniraju temelje proslosti - prosetajte se oko mramornog zdanja iza Bristola, na kome umjesto prozora mozete vidjeti samo nadzorne video kamere... Kojovicu 100tine godina ste ispred bosnjackih oligarha, gdje figurirate kao Harlekin u carstvu podzemljoumlja.

0 0

* Sva polja su obavezna