Bilans napada u Istanbulu: Ubijeno 39, a ranjeno 69 osoba

Bilans napada u Istanbulu: Ubijeno 39, a ranjeno 69 osoba Izvor: Reuters

Najmanje 39 mrtvih i 69 ranjenih bilans je napada na noćni klub u Istanbulu u novogodišnjoj noći koji su izvršila dva muškarca.

Ministar unutrašnjih poslova Turske kaže da je u napadu stradalo 39 osoba, a da je identifikovana 21 žrtva napada. Među njima je 16 stranaca i pet turskih državljana. On je naveo da je u toku potraga za teroristom koji je počinio napad.

Gradonačelnik Istanbula Vasip Sahin potvrdio je ranije da se među mrtvima nalazi i jedan pripadnik policije, dodajući da se radi o terorističkom činu. Mediji navode da su napad izvela dva muškarca, a jedan je bio "obučen u kostim Deda Mraza i imao je pušku".

Inače, Reina, noćni klub u kojem se dogodio napad, jedan je od najpoznatijih istanbulskih klubova i nalazi se u predgrađu Bešiktaš. Prije napada u klubu je bilo nekoliko stotina ljudi, prenose mediji.


Izvor: YT

Komentara 4

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Posljednji komentari

Dzeno

Sutra ce biti vijest, pronadjeni izvrsioci i ubijeni.

0 2

DEDA

NIJE MU LAKO ŽAO MI JE TURSKE MOŽDA SE TI NESEĆAŠ ALI U VREME SVETSKE EKONOMSKE KRIZE TURSKA JE IMALA STRAŠAN PRIVREDNI RAST NEŠTO MI SE ČINI DA JE TO NEKOM ZASMETALO PA SAD PRAVI HAOS PO ZEMLJI SAMO JA MISLIM DA SU SE PREIGRALI ERDOGAN ĆE IH TERATI DO SUDNJEG DANA A ONDA SE JAVE NEVLADINE ORGANIZACIJE KOJE KAŽU DIKTATOR A OLAND NIJE BELGIJANCI NISU MA DA

10 0

DEDA

SVE SAM SIGURNIJI. DA JE ERDOGAN POTPUNO U PRAVU DA TREBA ZLO DA ZGROMI U KORENU

11 1

* Sva polja su obavezna