Željko Komšić hit na društvenim mrežama: Ma dajte molim vas

Željko Komšić hit na društvenim mrežama: Ma dajte molim vas Izvor: N1

Bivši član Predsjedništva BiH, predsjednik i osnivač Demokratske fronte, Željko Komšić u proteklom periodu postao je česta tema na društvenim mrežama u BiH.

Svi korisnici Facebooka i Twittera, pa i Instragrama u BiH mogli su na svojim news feedovima primijetiti krilaticu "...ma haj'te molim vas" ili "...ma dajte molim vas", koju Komšić jako često koristi tokom svojih medijskih istupa.

Ta fraza postala je inspiracija za kreiranje interesantnih slika gdje je glavni akter Željko Komšić, dok se 'sagovornici' mijenjaju. Idejni kreatori su administratori grupe "Raja s biroa", koju prati više od 60.000 ljudi iz BiH i šire.

Kontaktirali smo ih za komentar, budući da je trend "ma haj'te molim vas" krenuo od njih, a trenutno je jedan od popularnijih na društvenim mrežama.

Kazali su nam sljedeće: "Mi smo pokrenuli sve to. Dosta od nas. I hajte molim vas, moram raditi".

U fotogaleriji koja se nalazi u prilogu prikupili smo većinu do sada objavljenog sadržaja ove tematike na društvenim mrežama. Pogledajte i nasmijte se.

Inače, fraza "...ma haj'te molim vas" ili "...ma dajte molim vas" prvi put je postala 'zvučna' pred Opće izbore u BiH, 2010. godine.

Izvor: YouTube

U verbalnom okršaju sa Bakirom Izetbegovićem na temu rata u BiH izgovorena je rečenica, koja će šest godina poslije toga postati jedan od zaštitnih znakova Komšića. Interesantno, na YouTube-u smo pronašli i video pod nazivom "Željko Komšić ma hajte molim vas", koji je uploadovan jučer - iako je nešto stariji. 

Rastući trend "ma hajte molim vas" je očigledan,dakle, kada su društvene mreže u pitanju.

Izvor: YouTube

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Komentara 12

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Posljednji komentari

Aaaaa

Komšić je za vas Tito koji bih znao da dovede zemlju u red. A vi pricajte šta hoćete samo nažalost takvi ne mogu daleko proći

12 8

Ibro

Ma dajte molim baaaa vaas

7 0

Jezik

Komsica za presednika! !!

11 4

* Sva polja su obavezna