Ovo je najlakši način da provalite svaku Wi-Fi šifru

Ovo je najlakši način da provalite svaku Wi-Fi šifru Izvor: Pixabay

Koliko puta vam se desilo da vam je internet, odnosno Wi-Fi hitno potreban, nemate pristup 3G ili 4G mreži, a lokacije kojima možete pristupiti su nesigurne ili zaštićene šifrom?

Uvijek je dobro znati da postoji način da 'provalite' bilo koju šifru za Wi-Fi, i to pomoću samo jedne aplikacije koju možete besplatno downloadovati na on-line trgovinama koje podržava vaš operativni sistem na mobilnom aparatu.

Riječ je o aplikaciji Instabridge, koju koriste brojni korisnici bežičnog interneta, pomoću koje nalazite mnoštvo pristupnih tačaka i to na svakom mjestu.

Nakon pokretanja aplikacije skenirate pristupne tačke u okolini, a kada pronađete najjači signal - u nekoliko koraka možete doći i do šifre i punog pristupa Wi-Fi mreži.

Opširniji način korištenja ove aplikacije pogledajte u videu, s tim da preporučujemo - da ovo ne radite. Poštujte svačiju privatnost i mogućnost izbora da li da šifru stave na javnu upotrebu ili je zaštite lozinkom.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Izvor: YouTube

Tagovi: wi-fi , instabridge

Komentara 6

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Posljednji komentari

Aldin

Odavno koristim instabridge i nije loše ali sam saznao još jedan lakši način da se povežeš na wifi i koji nije na ovoj aplikaciji i bez password-a.A to je sa WPS PUSH BUTTON Tipkom

34 14

Marko_Polo

Ima li iko mozga u redakciji kad dozvoli da se ovakve gluposti objavljuju???

5 1

Jasmin

Aplikacija uzima tvoj wifi i pass i djeli drugima, tako i od drugih, sto je glupo.

3 0

* Sva polja su obavezna