Bosanke, Srpkinje i Hrvatice koje traži INTERPOL

Bosanke, Srpkinje i Hrvatice koje traži INTERPOL Izvor: N1 | Screenshot

Nekoliko desetina državljanki Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske nalazi se na listi Međunarodne kriminalističko-policijske organizacije (INTERPOL).

O tome ste na N1info.com ranije u nekoliko navrata mogli čitati, a od zemalja iz regije, najveći broj potjernica za osobe ženskog spola traži Hrvatska.

On se sumnjiče za najteža krivična djela, a tamo se nalazi i nekoliko ''etabliranih'' imena iz svijeta ovdašnjeg podzemlja. Treba reći da se na fotografijama koje vam donosimo mogu primijetiti i neka muška lica, koje su na ovim listama završile greškom.

Neke potjernice raspisane se u posljednjih nekoliko mjeseci, a na listama su ženske osobe koje od zakona bježe i niz godina. Nekoliko njih nalaze se na listama više država.

U nastavku vam donosimo kompletnu listu žena s pasošima Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske, a koje se nalaze na potjernicama INERPOL-a.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mrežaTwitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Komentara 5

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Posljednji komentari

lol

ova gospodja Djukic (Petar) je najopasnija medju njima :)

1 0

"dame"

1 0

Ivo@hzhb.org

Bosanske ne postoje. Po posljednjem popisu iz 2013. godine Bosanci kao narod ne postoje. Postoje Bošnjaci, Srbi i Hrvati. Dotične dame mogu biti državljanke Bosne i Hercegovine, ali samo Bosanke ne. Možda među njima ima pokoja Hercegovka, pa bi se osjećala uvrjeđenom.

7 9

* Sva polja su obavezna