Cvijanović u bolnici, neće se pojaviti u Tužilaštvu

Cvijanović u bolnici, neće se pojaviti u Tužilaštvu Izvor: N1

Predsjednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović primljena je danas u Univerzitetski klinički centar Banja Luka na hospitalizaciju, nakon što je prethodne večeri pregledana od strane dežurnih ljekara.

 Nadležni ljekari Univerzitetskog kliničkog centra trenutno su angažovani na vršenju dijagnostičkih pretraga i utvrđivanju adekvatne terapije, te se očekuje da će se predsjednica Cvijanović u najkraćem mogućem roku vratiti svojim redovnim obavezama, saopćeno je iz Kabineta predsjednika Vlade Republike Srpske.

Entitetska premijerak Željka Cvijanović danas se trebala pojaviti u Tužilaštvu BiH na saslušanju u svojstvu osumnjičene u predmetu u vezi s održavanjem referenduma u Republici Srpskoj u septembru prošle godine. Ranije je iz Vlade RS potvrđeno je da će Cvijanović danas doći u državno Tužilaštvo da da izjavu.

U sklopu istražnih radnji u tom predmetu Tužilaštvo BiH je ispitalo više zvaničnika iz tog bh. entiteta, uključujući predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika i predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Mladena Ivanića.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Komentara 26

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Posljednji komentari

F odjeljenje Dragiša Mišović

Otišla je u Švancvald klinik. Fike fiki fik.

0 0

Ja

Fuj na vas i vase. Komentare.

0 0

Bin

Izgleda da je akcija vađenja krajnika za dva vađenja plaća se jedno. Pa prvo Dodik pa onda dotična.

2 0

* Sva polja su obavezna