Dan uživo na N1 od 16:30 sati

Dan uživo na N1 od 16:30 sati Izvor: N1

Ne smiruju se reakcije oko isteka roka za pokretanje revizije tužbe BiH protiv Srbije za genocid. O tome ćemo danas u Danu uživo. Lagane teme su rezervisane u posljednjem dijelu emisije. A vidjeti ćemo i šta je najaktuelnije na društvenim mrežama.

Devet dana do isteka roka za pokretanje revizije tužbe BiH protiv Srbije za genocid. U Sarajevskoj vijećnici u organizaciji Fondacije “Pravda za Bosnu i Hercegovinu” i Instituta za istraživanje zločina protiv čovječnosti i međunarodnog prava a pod pokroviteljstvom Bakira Izetbegovića u toku savjetovanje. Očekuje se odluka hoće li biti pokrenuta inicijativa za reviziju?

Dok se čeka konačna odluka - hoće li biti revizije, ne smiruju se reakcije u državi ali i regionu. Uživo smo u Banja Luci, Beogradu ali i Srebrenici.

Tužilaštvo Bosne i Hercegovine podiglo optužnicu protiv bivšeg direktora Uprave za indirektno oporezivanje, Kemala Čauševića i drugih.

Konferencija o sigurnosti okupila svjetske lidere u Minhenu. Učestvuje i predsjedavajući Vijeća ministara Denis Zvizdić. Održan i međunarodni skup o Balkanu.

Dan uživo možete pratiti na ovom linku.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Tagovi: Dan uživo

Komentara 0

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

* Sva polja su obavezna