I Facebook slavi Dan nezavisnosti BiH

I Facebook slavi Dan nezavisnosti BiH Izvor: Shutterstock

Ogroman broj čestitki danas pristiže Bosni i Hercegovini povodom njenog Dana nezavisnosti, a i najpopularnija društvena mreža Facebook se pridružila tome.

Naime, u Facebooku su uveli posebnu opciju, odnosno naljepnice sa zastavom BiH koje korisnici Facebooka mogu postaviti na svoju profilnu fotografiju.

Inače, ova Facebook opcija uvedena je prije nekoliko godina, kao podrška nastradalima u terorističkom napadu u Parizu, nakon čega se proširila na razne prilike.

Ukoliko i vi želite aktivirati ovu opciju, dovoljno je da odete na OVAJ LINK, gdje će vam biti ponuđeno nekoliko okvira.

Odaberite onaj sa zastavom BiH, a nakon toga kliknite na opciju "Probaj" ili "Koristi kao profilnu fotografiju", da bi se ovaj okvir našao na vašem profilu.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Komentara 6

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Posljednji komentari

Drugi Način - Dragoj mojoj BiH Da te volim dusa zna draga moja BIH, ispod behar gradova uce Bosna i Neretva. Una Drinu doziva preko vjecnih planina tu su nasa ognjista sto put krvlju placena, sto put krvlju placena. Ref: Bosno i Hercegovino nasa domovino, Bosno i Hercegovino nasa domovino.

1 0

Da do

A ja mislio slavit će

1 0

...Isti oni koji su osnivali logore Omarska,Trnopolje,Keraterm,Luka...Isti oni koji su ubijali gradjane BiH svih nacionalnosti, a najvise Bosnjake muslimane u Kozarcu,Prijedoru,Sarajevu,Tuzli,Bihacu,Mostaru,Brckom,Bijeljini,Zvorniku,Bratuncu,Vlasenici,Visegradu,Foci...

5 2

* Sva polja su obavezna