Predsjedništvo HNS-a održalo 16. sjednicu u Mostaru

Predsjedništvo HNS-a održalo 16. sjednicu u Mostaru Izvor: HNS

Predsjedništvo Hrvatskog narodnog sabora (HNS-a) održalo je danas 16. sjednicu u Mostaru.

"Predsjedništvo je na sjednici komentiralo aktualnu političku situaciju te analiziralo trenutno stanje braniteljske populacije.
Politička situacija u BiH je zabrinjavajuća i nazočna je ozbiljna kriza funkcioniranja vlasti na svim razinama.

Dužnosnici HNS-a u različitim državnim institucijama nastavit će djelovati da se spasi projekat Bosne i Hercegovine i njen euro-atlantski put koji nema alternativu.

Dužnosnici Hrvatskog narodnog sabora i dalje će se zalagati za određene izmjene Izbornog zakona, a svaki zastoj nastojati će ukloniti, zaključeno je na sjednici.

Na sjednici je razgovarano o zaštiti dostojanstva hrvatskih branitelja, uz iscrpnu analizu trenutnog stanja braniteljske populacije, razdoblje rata i svega onoga što je uslijedilo poslije.

Predsjedništvo se osvrnulo i na proces šestorice predstavnika HVO-a u Haagu, koji brane čast HVO-a i svih institucija koje su izložene optužbama.

Predsjedništvo Hrvatskog narodnog sabora dalo je punu potporu optuženim u dokazivanju nevinost pred Haškim sudom te još jednom pozvalo nadležene institucije da završe istragu u slučajevima koji još nisu završeni, posebno je spomenut nerazriješeni slučaj nestanka generala Šantića.

Predsjedništvo HNS-a je i na ovoj sjednici zaključilo da i dalje čvrsto stoji uz branitelje", navodi se u saopštenju.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Tagovi: hns

Komentara 2

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Posljednji komentari

PARTIZAN

BOŠNJACI SAD VAM PONOVO KAŽEM SRBIJA VAM NIJE NEPRIJATELJ AKO POTVRDE OPTUŽBE U HAGU ZA OVE LJUDE HRVATI U BIH ĆE POKUŠATI DA SE ODVOJE OD BIH ZAPAMTITE TO A TADA ĆE SRBIJA KAO GARANT DEJTONSKOG SPORAZUMA PODRŽATI CELOVITU BOSNU A ZBOG SRBIJE I RUSIJA +TURSKA I BOSNA ĆE OPSTATI

3 1

Ko

tebe išta pita ???? Seljo , zasto koristis capital letters ???????

0 1

* Sva polja su obavezna