Intesa Sanpaolo Banke: Konačno kamatna stopa od 3,00 %

Intesa Sanpaolo Banke: Konačno kamatna stopa od 3,00 % Izvor: N1

Intesa Sanpaolo Banka snizila je kamatne stope na sve vrste kredita na najniži nivo do sada. Kamatne stope na kredite kreću se od 3,00% (EKS 4,65%) i predstavljaju trenutno najnižu kamatnu stopu na tržištu.

„Intesa Sanpaolo Banka je ovog proljeća građanima pružila do sada najpovoljnije cijene kredita, bez obzira da li se radi o nenamjenskim, zamjenskim ili stambenim kreditima“, ističe izvršni direktor Intesa Sanpaolo Banke Amir Termiz.

Iz ponude izdvajamo zamjenski kredit, koji se odobrava do iznosa od 60.000 KM, rokom otplate do 10 godina i cijenom od 3,00% (EKS 4,65%). Zamjenskim kreditom klijent može refinancirati svoje postojeće obaveze u jedinstvenu mjesečnu ratu i pored toga dio gotovine iskoristiti po vlastitim željama. Kredit se može ugovoriti sa fiksnom ili promjenjivom kamatnom stopom, a klijent ima mogućnost odabira koju vrstu police osiguranja želi da iskoristi.

Za rješavanje stambenog pitanja, Intesa Sanpaolo Banka klijentima nudi i različite modele kredita u zavisnosti od potreba i mogućnosti klijenata. Stambeni krediti se odobravaju sa kamatnom stopom od 3,40% (EKS FBiH i DB 3,82%, EKS za RS 3,97%), iznosom do 300.000 KM i rokom otplate 30 godina.

Efektivna kamatna stopa (EKS) izračunata je na maksimalan iznos, rok otplate kredita 60 mjeseci za stambeni a 12 mjeseci za zamjenski kredit, uzimajući u obzir sve troškove koji mogu pasti na teret korisnika kredita (naknada za obradu, vođenje kredita i tekućeg računa, naknada za CRK izvještaj, troškove police osiguranja, troškovi mjenica, ovjere potrebne dokumentacije i procjene vrijednosti nekretnine, te za RS dodatno troškovi notara)

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

krediti kamatne stope Izvor: N1

Komentara 5

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Posljednji komentari

Je li ima jos ili je sve nestalo 😂😂😂

0 1

Neko

Na reklami 3%, a.kolika je na ugovoru o kreditu? 6?

2 2

Umjesto 3,00% za one koji su stavili dislike povisio bih je na 13%

1 3

* Sva polja su obavezna