Komentara 4

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Posljednji komentari

Rosi

Zanima me samo tko joj je dao Diplomu i u koju skolu i Fax je zavrsila da tako daje izjavu u Novinama i u svojoj Knjizi - " Jezik je nacionalizam " i tvrdi da ne postoji hrvatski jezik. Koja je to sramota za nas Hrvate. Lp

0 0

zoran

Nacionalisti su se na ovim područjima toliko hranili šovinizmom da bi se sad radje odrekli i svog jezika i izmišljali neki novi svoj jezik samo da ne pripadaju istoj jezičkoj skupini sa svojim "neprijateljem". Mržnja čoveka prema čoveku može da dostigne ogromne destruktivne razmere, dešavalo se i da brat bratu kosom odrubi glavu zbog spora oko medje, pa niko nije menjao jezik zbog toga. Ovo nasilno razdvajanje naroda , pa u vezi sa tim i pokušaji razgraničenja jezika imaju širi kontekst od mržnje, to je veliki interesni politički projekat onih kojima to odgovara u korist sopstvenih interesa. Pozdravljam sve normalne ljude iz Hrvatske, Crne Gore, Srbije i BiH koji misle da govore jednim jezikom.

3 0

Hadzo

Hvala g.Zukicu što nam je omogućio da poslusamo pravog i pametnog lingvistu.Mnogo toga sam čuo od g.Kordić i ono što sam znao i ono što nisam.Poruka za lingviste i nacionaliste na ovim našim prostorima bila bi da više puta pogledaju i poslušaju šta to uvazena gošća govori u Zukicevoj emisiji.

10 2

* Sva polja su obavezna