Ova tri horoskopska znaka očekuje buran ljubavni april

Ova tri horoskopska znaka očekuje buran ljubavni april Izvor: Shutterstock

Da li će se zvijezde poklopiti u ljubavi za sljedeća tri horoskopska znaka u idućem mjesecu?

OVAN

Ako ste u vezi:

Venera koja vlada vašim poljem partnerstva će da se retrogradno vrati u vaše polje tajni već početkom mjeseca i zadržaće se tamo do samog kraja aprila. Bićete skloni da nešto krijete od bračnog ili emotivnog partnera. Vaše čudno ponašanje izazivaće sumnju kod vašeg partnera, što može da dovese do nesuglasica i zahlađenja u odnosima. Nakon nekog vremena napetosti, konačno ćete izaći iz faze ćutanja i nadoknadićete dane povučenosti. Nećete direktno reći partneru šta je bio razlog vašeg čudnog ponašanja i o čemu ste toliko ćutali. Umjesto toga ćete mu ispričati nekoliko verzija i ostaviti ga da sam donese zaključak. Nakon toga će se vaš odnos vratiti u ravnotežu.

Ako ste slobodni:

Venera, koja će se retrogradno vratiti u vaše polje tajni može vam donijeti susret sa bivšom ljubavi, što će u vama probuditi stara osjećanja. Bivša ljubav neće biti ravnodušna, pa bi moglo da dođe do obnavljanja nekadašnje veze. Romansa će trajati dvije-tri nedjelje, do pred kraj mjeseca. Onda ćete povesti razgovor o onome što je dovelo do toga da se raziđete kada ste prvi put bili u vezi. Ako ne uspijete da prevaziđete prošlost, ovog puta ćete se razići zauvijek. Stariji Ovnovi će se uplesti u tajnu vezu i imaće velika očekivanja, jer će idealizovati drugu osobu. To će potrajati relativno kratko. jedan nepromišljen potez druge osobe razbiće im iluzije i vratiti ih u realnost.

BIK

Ako ste u vezi:

Partner vam je privržen i nastojaće da vam udovolji. Vi ćete s druge strane, biti povučeni i zaokupljeni svojim problemima, pa nećete dovoljno pažnje posvećivati partneru. Vaša planeta, Venera će biti retogradna do polovine aprila. To će vas činiti udaljenim od partnera, pa se ovaj može osjećati zapostavljeno i to će ometati vaš odnos. U drugoj polovini aprila Venera izlazi iz retrogradnog hoda, pa ćete i vi da se okrenete partneru i nastojaćete da nadoknadite propušteno. Pokazaćete partneru da vam je važan tako što ćete izaći na neko mjesto gde oboje volite da budete. Obasipaćete voljenu osobu malim znacima pažnje. Najvažnije je da iskreno pokažete svoja osjećanja.

Ako ste slobodni:

Neko koga poznajete od ranije, a koga niste duže vrijeme videli, ponovo će se pojaviti u vašem životu. Kako ste i ranije imali simpatije prema toj osobi, poželjet ćete da je zavedete. Pri tome ćete djelovati tajanstveno i harizmatično, čime ćete privući pažnju druge osobe. Između vas dvoje će doći do avanture koja će biti kratkog vijeka jer će vam druga osoba priznati da ima druge planove u životu ali da nije mogla da vam odoli. Stariji Bikovi će biti zainteresovani za avanture i neće željeti da nešto umnogome mijenjaju svoje navike. Jedino što će na kratko promijeniti je što će biti vrlo aktivni i dinamični u svojim avanturama, mada su po prirodi ležerni.

BLIZANCI

Ako ste u vezi:

Predložićete bračnom ili emotivnom partneru nešto što možete da radite zajednički, a što se odnosi na vaš zajednički život, porodicu i što vam donosi poboljšanje kućnog budžeta. Oboje ćete se složiti oko uljepšavanja vašeg stambenog prostora. Partner će biti oduševljen vašim predlozima i uključiće se u zajedniči rad na onome oko čega se dogovorite.
U drugom dijelu aprila ćete otići na kraći izlet sa voljenom osobom na mjesto gdje je u blizini priroda gde možete oboje da se opustite i uživate. To može da bude planinski predio ili neko jezero. Na tom putovanju ćete upoznati zanimljive ljude sa kojima ćete se družiti. Voljenoj osobi ćete poklanjati više pažnje na obostrano zadovoljstvo.

Ako ste slobodni:

Nedostajaće vam osoba sa kojom ste ranije bili u vezi. Shvatićete da je bio pogrešan potez to što ste se razišli i počet ćete da razmišljate kako da stupite u kontakt s njom. U slučaju da je uzrok razlaza bio do vas, vašom greškom, bićete spremni da to ispravite, a ako je to bilo zbog druge osobe, bićete spremni da oprostite. Naći ćete način da se vidite sa bivšim partnerom i imaćete realne šanse da obnovite vezu, ali pod uslovom da ne čekate dugo. Stariji Blizanci bićete privučeni osobom koja će vam slati suptilne signale da joj se dopadate. Nakon što joj priđete, ubrzo ćete saznati da je u vezi ili braku ali ćete pristati na tajnu vezu jer će vam se osoba veoma dopasti, piše cosmopolitan.rs.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Tagovi: horoskop

Komentara 0

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

* Sva polja su obavezna