Zatvori

Pročitajte novčani horoskop za 2017. godinu

Pročitajte novčani horoskop za 2017. godinu Izvor: Pixabay

Bilo ko može reći da nije sve u novcu, no iako možda nije na prvom mjestu, svakako jeste na listi prioriteta.

U nastavku vam donosimo veliki horoskop za novac za 2017. godinu. Uz njegovu pomoć možete se pripremite na neočekivane situacije i nabaviti predmete koji privlače novac.

Ovan
Prema velikom novčanom horoskopu, u toku ljetnih mjeseci ćete doći do velike količine novca. Međutim, pitanje je hoćete li uspjeti zadržati mogućnost i koliko će na vas utjecati proljetni siromašni mjeseci.

Bik
Zadnji dani u mjesecu su vaši dani za novac, skoro svakog mjeseca, bez izuzetka. U tom periodu se morate potruditi da na maksimum povećate energetsku vibraciju novca u vašoj kući jer morate zadržati što više novca, kako biste što bolje prebrodili slabije jesenje mjesece.

Blizanci
U parnim mjesecima možete doći do velikog prihoda, a skoro svi neparni mjeseci će biti opasni za vas na finansijskom području. Morate nabaviti amajliju za privlačenje novca ili morate imati vaš sretni kamen.

Rak
Svaki ponedjeljak i petak vam može donijeti puno novca, ali samo na početku godine. Nakon toga od sredine proljeća počinje jedan lošiji period. Kraj ljeta vam također može donijeti puno novca, i tada će se otkriti jedna tajna.

Lav
Kraj ljeta će vam donijeti finansijski uspjeh, tako da, ako ne želite teško proljeće u pogledu novca, pobrinite se sada za to uz pomoć novčane magije. Novčani dani na početku godine su vam parni dani na početku svakog mjeseca.

Djevica
Prema novčanom horoskopu, doći ćete do novca prvih par mjeseci, međutim, morate štedjeti jer do kraja proljeća – početka ljeta, zvijezde ukazuju na siromašan period.

Vaga
Svaki utorak i srijeda vam mogu donijeti puno novca, ali samo sredinom godine, krajem ljeta, dolazi teži period. Jesen vam također može donijeti puno novca, tada će vas jedan stari poznanik ponovo potražiti.

Škorpion
Prema novčanom horoskopu u prvih par mjeseci proljeća ćete dobiti više novca, ali poželjna vam je štednja, koliko god vam je u mogućnosti jer vas u drugoj polovini ovog perioda očekuje siromaštvo.

Strijelac
Nažalost, karte pokazuju više siromašnih nego uspješnih mjeseci. Vi svakako morate ozbiljno shvatiti stvaralačke energije kako biste došli do novca. Budite oprezni na polju poslovnih poduhvata i samog radnog mjesta, naročito na početku godine.

Jarac
Hladni mjeseci vam uglavnom mogu donijeti puno novca. Međutim, na proljeće vam započinje vam malo lošiji period.

Vodenjak
Imat ćete puno više mogućnosti u 2017. godini za finansijsko poboljšanje, nego u 2016. godini. Međutim, novac morate ulagati na odgovarajući način. O najvećem izvoru novca morate voditi računa kako bi vas mogao adekvatno služiti do kraja 2017.godine. Teški periodi će biti tokom proljeća.

Ribe
Na početku godine će biti odlučeno puno toga. Saznat ćete što možete postići na finansijskom polju u 2017. godini. Stalno ćete biti pred nekim izborom, a dobri partneri i sreća biti od velike pomoći u ovome periodu.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Tagovi: horoskop , Novac

Komentara 1

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Posljednji komentari

Kiza

Prevara

0 0

* Sva polja su obavezna