Sebiju Izetbegović vozi službeni vozač Predsjedništva BiH

Sebiju Izetbegović vozi službeni vozač Predsjedništva BiH Izvor: N1

Direktorica Kliničkog centra u Sarajevu Sebija Izetbegović za posjet Kliničkom centru Tuzla nije koristila samo službeni automobil Predsjedništva BiH, nego i vozača, saznaje N1.

Sebija Izetbegović, supruga člana Predsjedništva BiH Bakira Izetbegovića, prekjučer je boravila u posjeti Univerzitetskom kliničkom centru Tuzla. U ovaj grad je sa svojim saradnicima stigla u službenom automobilu Škoda Superb registarskih oznaka E30-K-969, registrovanim na Predsjedništvo BiH.

Vozač je bio Amar Macić, inače službeni vozač Bakira Izetbegovića. Macićeva supruga, Vildana Macić je sekretarica Sebije Izetbegović na UKCS, a ranije je radila kao službenica u centrali SDA, potvrđeno je za N1 iz nezvaničnih izvora. 

Da rodbinskim vezama tu ne bude kraj, za N1 je potvrđeno i to da sestra Vildane Macić također radi kao uposlenica UKCS, odnosno kao medicinska sestra na Otoringolaringologiji Kliničkog centra u Sarajevu.

Izostao je odgovor nadležnih na osnovu koje Odluke ili Pravilnika službena vozila Predsjedništva BiH mogu koristiti direktori ili zaposlenici drugih institucija.

Izvor: Facebook

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Komentara 41

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Posljednji komentari

Cro

Neka je voze u 3pm

0 0

istinka fejsić

Ah lijepi i pametni Rumuni,kako dohakaše Čaušeskuovima, kada su im dokundisali,daj bože da i ovima tako dohakaju.

1 0

Ko

Ovo meni pocinje licit na onu seriju dinastija

4 0

* Sva polja su obavezna