Cenić: Koji napredak BiH, ko vam je diler, dajte i meni broj

Cenić: Koji napredak BiH, ko vam je diler, dajte i meni broj Izvor: N1

Danas se na sjednici Zastupničkog doma Parlamenta Bosne i Hercegovine naći izmjene i dopune Zakona o akcizama, a na ovu temu govorila je i Svetlana Cenić, ekonomska analitičarka.

Ona je u intervjuu za portal Source.ba kazala da je to "užasna bahatost", i kada god da zafali novca - uvede se novi namet. Cenić je u intervjuu kazala i to da "ako se uvedu akcize, do petka ćemo imati i zlatne kašike".

Komentarisala je Cenić i izjave evropskih zvaničnika o BiH, koji konstantno izražavaju zadovoljstvo napretkom BiH u sferi evropskih integracija.

"Došao Wigemark da me ubijedi i kaže, divno, impresioniran napretkom. Kojim impresioniran, na čemu si čovječe. Šta uzimaš, ko ti je diler, daj mi ga. Daj mi telefon da probam i ja to. Pa da se ujutro probudim, onda daj da svi sadimo marihuanu. Daj brate, ima toliko neiskorištene zemlje, ujutro se naduvamo, nisi gladan, nisi žedan i dobro ti", kazala je Cenić.


Kompletan intervju pogledajte na OVOM linku.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Komentara 20

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Neispravan kod, pokušajte ponovo

Posljednji komentari

EU arbeiter

Pravo u sridu. Veliku krivicu za trenutno stanje u BiH snosi EU, kojatse vrlo polerantno odnosi prema neradu i neznanju u organima BiH i entiteta. Koji napredak? Gde ga Wigemark vidi?

1 0

Inspektor Latić iz pakla droge

Bila bi to dobra bosanska Marihuana. Zvali bi je 'sevdah wiid' bez lokuma.

4 0

Fikreta Maksumić

Kraljica , bez dlake na jeziku i oraha u džepu,

11 1

* Sva polja su obavezna