"Odugovlače sa ukidanjem privilegija za vozila pod pratnjom"

Nije nikakva tajna koja četiri poslanika su tražila da se odugovlači sa ukidanjem privilegije da vozila pod pratnjom imaju prednost nad vozilima hitne pomoći i drugih hitnih službi.

Izvor: N1

Izjavio je to Damir Arnaut, poslanik SBB-a u državnom parlamentu koji je predložio da se Zakon o bezbjednosti saobraćaja mijenja upravo u ovom članu.

Arnaut ih je prozvao u parlamentarnoj raspravi, ne želeći u kameru reći njihova imena. Ipak, mimo kamere je rekao da se radi o Mladenu Bosiću, Staši Košarcu, Nikoli Lovrinoviću i Šemsudinu Mehmedoviću. Arnaut je dodao da se ovdje radi o ljudskim i neljudskim standardima.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Komentara 12

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Posljednji komentari

bosanac

Moj ARNAUTE koja si ti UBLEHA svoga FAHRE. Mašala ženu si svoju uvalio na aerodrom,a skrečeš pažnju na ne bitne stvari, vozim četrdeset godina i apsolutno svi daju prednost vozilima HITNE. Nego reci ti nama zašto ste svi vi FAHRINI glasali za akcize na gorivo. Zajedno sa ADNANOM vi ćete trošiti sve te pare. U gore ruke, nisu mogle doći kao što su vaše. Neka nam je dragi Allah na pomoći, za vašom brigom za nas Bosance.

3 0

Bosna u srcu

jel i ovaj kravatirani hoće harač na gorivo...mrš!!!!!!!!!!!!

1 0

Zak

Banda.

23 2

* Sva polja su obavezna