Posjetite Modianu i probudite ženu u sebi

Posjetite Modianu i probudite ženu u sebi Izvor: N1

U Modiani je završena kampanja pod nazivom "Probudi ženu u sebi". Nagrađena je i jednu sretnu dobitnica besplatnim makeoverom.

Novi brend na tržištu, Joseph Ribkoff, možete naći u prodavnici Modiana. To je novi brend na bh tražištu. Kako bi ovaj brend približili svojim mušterijama Modiana je organizovala kampanju pod nazivom "Probudi ženu u sebi".

"Radi se o modelima haljina koje su baš interesantne za žene. Ja moram da kažem da je Joseph Ribkoff brend koji već 60 godina radi haljine za žene, tako da zna gdje i kako, a to je brend i za žene koje imaju malo veću težinu, koje su malo krupnije", rekla je Klavdija Grkman, zastupnica brenda Joseph Ribkoff.

Ove godine brend Joseph Ribkoff slavi 60 rođendan. Miss Amerike za Miss Svijeta, Miss Italije za Miss Svijeta i Miss Južnoafričke Republike za Miss Svijeta nose ovaj kanadski brend.

"Nova kolekcija puno ima boja, roza, narandžasta, žuta, plava... sa materijalom koji kad obučeš osjećaš se kao da nemaš ništa na sebi", izjavila je Klavdija Grkman- zastupnica brenda Joseph Ribkoff.

Sretna dobitnica makeovera je Modianina stalna mušterija, koja nije krila oduševljenje.

"Prvo sam otišla na frizuru, zatim make up, , dobila sam ovu prekrasnu haljinu, sve u svemu dan kakav bi svaka žena poželjela", kazala je Emina Drinjaković- dobitnica makeovera.

Izvor: N1

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Tagovi: modiana

Komentara 0

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Neispravan kod, pokušajte ponovo

* Sva polja su obavezna