Govedarica i Cormack razgovarali o reformama u BiH

Govedarica i Cormack razgovarali o reformama u BiH Izvor: N1

Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica razgovarao je danas u Banjaluci sa ambasadorom SAD u BiH Maureen Cormack o trenutnoj političkoj situaciji u BiH kao i političkim i ekonomskim izazovima sa kojim Republika Srpska i BiH tek treba da se suoče.

Iz SDS-a je saopšteno da su Govedarica i Cormack razgovarali i o setu reformskih zakona koji je trenutno u proceduri u Parlamentarnoj skupštini BiH.

Govedarica je izrazio zadovoljstvo što se o ovom setu zakona neće raspravljati po hitnoj proceduri, što je, kako je naveo, bila namjera nekih političkih subjekata u BiH, prije svega SDA i SNSD-a.

"Vlada Republike Srpske potpuno zanemaruju reformske obaveze BiH i insistira isključivo na akcizama. To nije politika SDS-a", rekao je Govedarica.

Predsjednik SDS-a izrazio je uvjerenje da je reforme moguće sprovesti istovremeno čuvajući interese najugroženijih društvenih kategorija u zemlji, prije svega poljoprivrednika.

Cormack je upoznala predsjednika SDS-a o aktivnostima koje Ambasada SAD sprovodi u BiH.

Sastanku u prostorijama Predsjedništva SDS-a u Banjaluci prisustovali su i predsjednik Glavnog odbora SDS-a Milan Miličević i generalni sekretar Igor Ostojić.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Komentara 4

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Posljednji komentari

Бошњак

Нисте се удостојили да понудите адекватну фотографију. Вукота није нефотогеничан!

2 3

Klara

Aauuuu zar nije dodik bio glavni za obaviti razgovor sa gospodjom Cormack? Ama kako li je on to podnio da Govedarica bude taj koji prima Ambasadoricu SAD?! Auuu! Pa znaci da je dodonja stvarno pao na niske grancice.

2 1

Todor

Mladji i ljepsi....

0 0

* Sva polja su obavezna