U Danu uživo ekskluzivno dekanesa Medicinskog fakulteta

U Danu uživo ekskluzivno dekanesa Medicinskog fakulteta Izvor: N1

I danas gledajte Dan uživo od 16:30 do 19 sati, očekuju vas zanimljive teme i gosti.

U Sarajevu tematska sjednica Zastupničkog doma Parlamenta Federacije BiH o stanju u poljoprivredi. SDP i DF zatražili smjenu Vlade. O stanju u ovom sektoru, zahtjevima za njegovu smjenu, odnosima u SDA i ostalim aktualnim temama za Dan uživo govori federalni ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Šemsudin Dedić.

Na čelu Federalnog ministarstva turizma i okoliša od 2015. godine nalazi se SBB-ova ministrica Edita Đapo. Prema posljednjim podacima, turizam doživljava progres, a ministrica se nedavno vratila iz Katara sa 17. Doha Foruma. Danas razgovaramo o turističkim potencijalima, nedostacima i zakonu u Federaciji, ali i BiH.

Dekanesa Medicinskog fakulteta u Sarajevu upoznala je Senat sa peticijom koju je pokrenula direktorica KCUS-a Sebija Izetbegović kojom traži njenu smjenu. Izetbegović je kazala da nikad nije bila zainteresirana za poziciju dekana Medicinskog fakulteta. Almira Hadžović-Džuvo govori za N1, ostanite s nama.

Visoki predstavnik Valentin Inzko boravi u Washingtonu i New Yorku, gdje će sutra podnijeti 51. izvještaj Vijeću sigurnosti UN--a. Što se očekuje od izvještaja visokog predstavnika i kakvu raspravu u Vijeću sigurnosti možemo očekivati? Uživo iz New Yorka izvještava Erol Avdović.

U našem studiju danas predstavnica BiH na ovogodišnjem natjecanju u Rusiji ”New Wave Junior”. Ona je mlada solistica Amina Bilalbegović, koja je izborila plasman u finale natjecanja koje se održava u Rusiji. Iza sebe ima brojne nastupe, sudjelovala je i u mjuziklu Annie, a danas će zapjevati i u našem studiju.

Uživo smo u Banjaluci, Skoplju, donosimo i aktualne servisne informacije te servisne informacije. Vaš domaćin Zvonko Komšić.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Tagovi: Dan uživo

Komentara 0

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

* Sva polja su obavezna