Porodica Chrisa Cornella ne vjeruje da se on objesio

Porodica Chrisa Cornella ne vjeruje da se on objesio Izvor: AFP/Paul Bergen

Supruga američkog muzičara Chrisa Cornella, koji je u srijedu uveče preminuo u hotelskoj sobi u Detroitu, osporila je izveštaj sudskih patologa prema kojem je izvršio samoubistvo vješanjem, navodeći da postoji mogućnost da se njen suprug predozirao lijekovima protiv anksioznosti.

Sudski patolozi saopštili su da je pevač benda Saudgarden i Audioslejv izvršio samoubistvo vešanjem, ali je Conellova porodica navela da se bez toksikoloških nalaza ne može znati tačan uzrok smrti. 

Vicky Cornell je rekla da je sa suprugom razgovarala telefonom posle koncerta i kada se vratio u hotelsku sobu, navodeći da joj je rekao da će možda uzeti još neku tabletu Ativana, koja mu je prepisana protiv anksioznosti.

Ativan je sedativ koji u prekomjernoj upotrebi može da izazove vrtoglavicu, konfuziju i pospanost.

"Bez rezultata toksikoloških nalaza, ne možemo da znamo šta se tačno dogodilo Chrisu", rekla je za agenciju AP Vicky Cornell, koja veruje da se njen muž i pored problema sa zavisnošću ne bi ubio, jer je bio posvećen porodici i djeci. 

Cornell (52) je prije dva dana pronađen u nesvjesnom stanju u hotelskoj sobi, a lokalna policija je odmah otvorila istragu o mogućem samoubistvo pošto je muzičar, kako su prenijeli neki mediji, imao povez oko vrata.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.


Komentara 1

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Neispravan kod, pokušajte ponovo

Posljednji komentari

Kiza

Konopcem ili ?

0 0

* Sva polja su obavezna