Livne najavio tužbu: Može se samo reći sramota i stidite se

Livne najavio tužbu: Može se samo reći sramota i stidite se Izvor: N1

Šef Predstavništva Republike Srpske u Izraelu Arie Livne poručio je danas SDS-u da Predstavništvo Srpske u Izraelu postoji i radi i da će se, zbog tendencioznih neistina koje u svojim saopštenjima objavljuje ta stranka, konsultovati sa advokatom u vezi preduzimanja odgovarajućih mjera.

U reagovanju na saopštenje SDS-a upućeno premijeru Republike Srpske Željki Cvijanović, u kojem je navedeno da je "laž da Srpska ima Predstavništvo u Izraelu, a istina da je neko opljačkao novac preko nepostojećeg Predstavništva", Livne je rekao da SDS treba da se stidi što "objavljuje tendenciozne prljavštine".

"Tu zaista postoji laž. Lažete objavljujući tendenciozne prljavštine, bacajući blato na čovjeka od 96 godina koji je cijeli svoj dugačak život proveo u poštenju, boreći se za ideale u koje vjeruje. Za pravo čovjeka, bez obzira na nacionalnu pripadnost i religiju, na slobodan život. Čovjeka koji je u kocentracionim logorima i u partizanima preživio Holaukost, izgubivši cijelu porodicu", navedeno je u saopštenju Privrednog predstavništva Republike Srpske u Izraelu.

Livne je SDS-u poručio da što se tiče Predstavništva, budu mirni, jer ono postoji i radi, a ovih dana završava se dobijanje dozvola za početak gradnje i rada dva projekta.

"Ko su ti ljudi iz SDS koji dozvoljavaju sebi pisati o pljačkanju novca preko nepostojećeg predstavništva? To je način da se stigne na dno dna. Nema nikakve potrebe za objašnjavanje. Može se samo reći sramota i stidite se", naveo je Livne.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.

Komentara 8

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Posljednji komentari

Beban

Samo ti matora mrcino nemoj reci da neko laze jer od tebe i Dodika tvog prijatelja nema vecih lazova!!!! Toliko ste se uzlagali da vise i ne znate gdje ste sta govorili ! Bulaznite KRIMINALCI!!!!!!

0 0

Sanja

Vidite li sta je jevrej kolko voli eure, vidite narode i uvjerite se dobro! Stogodisnji TRUHLO zakoracio jednom nogom u grob a toliko se koprca da nagrabi sa sirotinje i da dobro obezbijedi sve svoje unuke i one koji ce doci u narednih sto godina zajedno sa Dodonjom koji je toliko opustosio R. Srpsku i bukvalno izgladnio narod koji jedva prezivljava! Nikada ali nikada srbi nisu bili ponizeni kao sad pod ovom vlascu! Narod u srpskoj je ojadjen i bijedan i ponizen.

0 0

Tito

Stara vuci batina voli euriće.

13 0

* Sva polja su obavezna